Lichtkoepel aanschaffen

Ronde-lichtkopel

Een lichtkoepel kan ervoor zorgen dat een bepaalde ruimte in huis of op kantoor weer een lichtpuntje krijgt. Vaak zie je, vooral in huis, bepaalde ruimtes waar het daglicht niet eens binnen kan komen. Dit soort ruimtes zorgen er dan ook voor dat hier geen gebruik van gemaakt wordt. Vaak worden hier spullen neergezet die niet gebruikt worden en dat is jammer. Helemaal wanneer jij in een woning woont waar ruimte juist erg belangrijk is.

Extra ruimte met veel lichtinval

Daar zijn wij inmiddels achter gekomen nadat wij een kamer op zolder niet gebruiken omdat deze te donker is. ooit is de zolder in tweeën gesplitst en daar een mooie slaapkamer van gemaakt. Echter is met de andere helft niets gedaan en dat is jammer.

Nadat wij ons huis aan het opknappen waren, kregen wij het idee om de andere kamer op zolder ook op te knappen. Alleen al het plaatsen van een raam hier zal wonderen verrichten. Via de webshop van Lichtkoepels.info hebben wij een zeer mooi model gevonden en besteld. Het is een rond model met helder glas. Hierdoor is het mogelijk om toch naar buiten te kunnen kijken en het daglicht naar binnen te laten schijnen. Eindelijk hebben wij van deze, donkere rommelhoek, een mooie ruimte kunnen maken. Ruimte die wij zo goed kunnen gebruiken in onze woning.