Het perfecte tafelzeil

Ben je op zoek naar het perfecte tafelkleed voor over jouw tafel? Een goed idee, want zo bescherm je de tafel tegen krassen, kringen en vlekken, waardoor de tafel langer mee gaat. Fijn voor een duurzaam bestaan. Bovendien zijn er nog meer voordelen. Een tafelkleed dempt de geluiden van klikkend bestek, maar ook van de stemmen van mensen. Je lievelingslied klinkt net wat minder hard door bij de buren, als gevolg van wat meer bekleding van je meubeltjes. Maar wat voor tafelzeil past nu goed bij jouw huishouden?

De juiste keuze

Zoek je iets dat je ook over de tafel wilt laten liggen, kijk dan extra goed naar het interieur van je kamer. Voor elke stijl huiskamer is wel een zeil te vinden in de juiste kleuren en motieven. Effen chique, stijlvol wit met een kanten look, of vrolijk gekleurd. Voor elke smaak en omgeving is er een bijpassend kleed. De keus voor het materiaal wordt bepaald door jouw smaak en de hectiek van je gezin. Vallen er vaak glaasjes limonade om, dan ben je gebaat bij een makkelijk af te nemen tafelzeil, dat niet persé de wasmachine in hoeft, maar wel gewassen kan. Voor een kinderfeestje kun je ook kiezen voor een tafelkleed van papier.

Welke vorm je tafel ook heeft, een tafelzeil kun je precies op maat laten snijden. Meet je tafel op, waarbij je bedenkt dat je nog ongeveer 20 centimeter aan alle kanten over het tafelblad wilt laten vallen en ga dat perfecte tafelzeil kopen. Vaak kun je het makkelijk opbergen in een bijgeleverde koker. Dan hoef je geen gekke toeren uit te halen om het iedere keer weer vouwloos op tafel te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *