Een zeer goede taxatie in Utrecht bij Gusto Casa

Logo-Gusto-Casa

Mijn ouders wilde hun woning graag verkopen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar taxatie Utrecht om een goede makelaardij bij ons in de buurt te vinden. 

Zeer veel makelaars in de buurt van Utrecht 

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar taxatie utrecht kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende makelaars bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Gusto Casa ons absoluut het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat erg veel informatie. De informatie sprak mij en mijn ouders erg aan waardoor we besloten om op het internet op zoek te gaan naar een aantal reviews van voorgaande klanten die hun woning hebben laten taxeren door Gusto Casa. Toen we hier op het internet naar op zoek gingen kregen we zeer veel zoekresultaten van zeer veel verschillende voorgaande klanten die hun woning bij deze makelaars hebben laten taxeren. De reviews waren erg positief waardoor mijn ouders besloten om contact op te nemen. 

Makelaar

Zeer tevreden met het taxatierapport van Gusto Casa 

Mijn ouders werden erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen. Een van de makelaars kwam al snel langs de woning van mijn ouders om de woning te taxeren. Mijn ouders waren zeer tevreden met het taxatierapport dat deze makelaar heeft opgesteld. Daarom raden we deze makelaar ook aan iedereen aan die opzoek is naar een goede makelaar in Utrecht.