Diverse soorten dakramen

Raam-met-politiekeurmerk

Dakramen zijn er in verschillende soorten en maten te vinden. Vooral wanneer je een bezoek brengt aan de online webshop van de Bouw-Handel.nl. Het assortiment is hier enorm en de prijzen laag. Er zijn ook speciale modellen met een politiekeurmerk. Helaas zijn deze ramen vaak erg handig voor inbrekers om toegang tot een pand te verschaffen. Met dit keurmerk, Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), hebben inbrekers geen kans meer om binnen te komen. Door een afsluitbare klink en de inbraakwerendheid weerstandsklasse II.

Zeer veilige dakramen

Een tijd geleden is er een ware inbraakgolf door onze wijk gegaan. Meerdere huizen hadden ongewenst bezoek gehad en allemaal op dezelfde manier. De inbrekers hadden de dakramen open gemaakt om hierdoor een toegang tot de woning te krijgen. Veel mensen hadden deze ramen open staan, omdat het best wel warm was. Helaas hadden zij er geen rekening mee gehouden dat dit een soort uitnodiging voor deze ongenodigde gasten kon zijn. Gelukkig hadden zij ons huis overgeslagen, maar de schrik zat er goed in. Meteen hebben wij actie genomen en via de bouw handel een raam gekocht met een politiekeurmerk. Voorkomen is beter dan overkomen zullen wij maar zeggen.

Na deze inbraakgolf is iedereen in de buurt aan de slag gegaan om hun huis zo goed mogelijk te beveiligen. De webshop voor bouwonderdelen, de Bouw -Handel.nl heeft hier de handen aan vol gehad, omdat iedereen hier een bestelling heeft gemaakt. Een zeer groot assortiment tegen een zeer aantrekkelijke prijs.